Skip to content

Free Shipping On All US Domestic Orders Above $50*

PERSONVERNERKLÆRING

Performance Designed Products LLC ("PDP") forstår at beskyttelse av dine personopplysninger er meget viktig for deg. Vi forstår også at du ønsker at vi beskytter dem på en forsiktig og fornuftig måte. Denne personvernerklæringen er ment å hjelpe deg til å bedre forstå hvordan vi samler inn, bruker og oppbevarer dine personopplysninger – uansett om du bruker PDP’s produkter, programvarer, apper, eller tjenester (samlet definert som ‘Tjenesten’), eller du bruker PDP’s nettside. Tjenestene inkluderer tjenester levert av Bazaarvoice, Inc., PDP’s tredjepart kundeservice leverandør. Bazaarvoice’s personvernerklæring (som finnes ved www.bazaarvoice.com/legal/privacy-policy/) er herved innlemmet ved referanse til denne personvernerklæringen. Hvis du har spørsmål med hensyn til Bazaarvoice’s personvernerklæring, vennligst ta kontakt med Bazaarvoice’s personverngruppe ved +1(866) 522-9227 eller privacy@bazaarvoice.com.

Ved å bruke hvilken som helst av PDP’s tjenester godtar du vilkårene beskrevet i denne personvernerklæringen og Bazaarvoice’s personvernerklæring, i tillegg til PDP’s Lisensavtale med Sluttbruker, som gjeldende. Du MÅ avstå fra å ta i bruk Tjenestene eller opphøre bruken av dem hvis du er uenig i noen del av denne personvernerklæringen, Bazaarvoice’s personvernerklæring, eller PDP’s Lisensavtale med Sluttbruker.

A. Denne informasjonen samler vi inn

Informasjonen vi samler inn fra kunder hjelper oss å lære om kundene våres behov, og hjelper oss å forbedre nettsidene våre og shoppingopplevelsen din. Her er informasjonstypene vi samler:

Når du besøker en PDP-nettisde, bruker vi IP-adressen din for å hjelpe med å identifisere deg og handelvognen din, og for å samle demografisk informasjon i store trekk. Nettsidene våre kan bruke informasjonskapsler for å spore elementene i handlevognen slik at du ikke må legge dem til igjen hver gang du besøker. Du er ikke pålagt å godta informasjonskapsler for å bruke nettsidene våre, men handlevognen krever at du godtar informasjonskapsler for å fungere skikkelig, så derfor må du godta informasjonskapsler for å lage bestillinger på nettsidene våre. Informasjonskapsler brukes ikke til å lagre personopplysninger om kunder.

Når du lager en bestilling, samler vi inn grunnleggende informasjon om deg, inkludert navnet ditt, e-posten, levering- og fakturaadressen, telefonnummeret, IP-adresse, enhetsdata og kredittkortinformasjon. Vi bruker denne informasjonen til å bekrefte og gjennomføre bestillingen din, og for å svare på spørsmål som du måtte ha. Der det er fornuftig, deler vi personopplysningene dine med bestemte tredjepartsformidlere og oppfyllelsespartnere på nett (f.eks. netthandelplattformer, kredittkortbehandlere, rederier, osv.) for å hjelpe med prosesseringen og leveringen av bestillingen din. Kundenes e-poster levert som del av bestillingsprosessen eller kontoopprettelsen beholdes i en database og er underlagt bruk og deling som vist ovenfor. E-posten din kan bare brukes for markedsføringsformål ved ditt samtykke og gjeldende lover.

PDP har en «e-post til en venn»-funksjon på nettsidene våre som lar deg dele produkter eller annen informasjon om nettsidene eller produktene våre med vennene dine. E-postadresser som gis ut til oss gjennom disse funksjonene brukes til e-postkommunikasjon. Disse e-postene lagres ikke i vår database, og de blir heller ikke brukt til annen kommunikasjon enn for formålet de ble oppgitt for. PDP har et varslingsprogram på e-post som informerer kunder om når et bestemt produkt er tilgjengelig for kjøp. E-poster som gis til denne tjenesten brukes bare for å sende e-postvarslinger og slettes etter bruk.

PDP-nettsiden kan ha knapper for sosiale medier som lar brukere dele produktinformasjon, artikler eller annen informasjon med venner via sosiale medianettverk som Twitter, Instagram og Facebook. PDP tilbakeholder ikke informasjon om dine sosiale nettverk, og kjører deres markedsføringsoperasjoner for sosiale medier i tråd med alle tilknyttede krav som er fremstilt av disse sosiale nettverkene.

Vi kan også bruke informasjon som er innsamlet fra bruken din på nettsidene våre (inkludert, men ikke begrenset til, e-postadressen din), eller om kjøpene du gjør for egen markedsføring og andre formål, og vi kan dele informasjonen din med selskaper som vi har markedsføring- eller andre forretningsforhold med.

Når du bruker produktprogramvare og applikasjoner tilhørende PDP, kan vi samle inn navnet ditt, e-posten og andre personopplysninger som du gir oss for bruken av disse programvarene og applikasjonene (f.eks. kontoinnlogging, pålitelighetskontroll, osv.). PDP samler også automatisk inn informasjon om spillkonsollen eller datamaskinen din sin maskinvare og programvare, inkludert brukerkonfigurasjonen, kalibreringen og diagnoseinnstillingene dine. Denne informasjonen brukes av PDP til å drifte Tjenestene, opprettholde kvaliteten til Tjenestene og for å gi generell statistikk vedrørende bruken av Tjenestene. PDP kan også samle inn kundeinformasjon som ikke er personlig identifiserbar, og samlede data vedrørende brukerpreferanser og produktkonfigurasjon for å kunne utvikle fremtidige produkter og for markedsføring-, kundeservice- og forretningsformål.

B: Slik bruker vi informasjonen din

Når du legger inn en bestilling, samler PDP inn navnet, e-posten, levering- og fakturaadresse, betalingsinformasjon, firmanavn, telefonnummer, IP-adresse og enhetsdata. Vi trenger denne informasjonen for å tilby deg Tjenestene våre, inkludert støtte opp og prosessere bestillinger, autentisering, og prosessere betalinger. Vi bruker også denne informasjonen til å forbedre Tjenestene våre.

PDP samler også inn og bruker kundedata, informasjon og samlet data som ikke er personlig identifiserbare for å gi deg Tjenestene. PDP sporer menyene og sidene kundene våre besøker for å kunne avgjøre hvilke Tjenester som er mest populære. PDP sporer også tilgangstidene per økt som når en kunde begynner og slutter å bruke Tjenestene og om brukeren får tilgang til Tjenestene gjennom en konsoll eller datamaskin. Denne dataen kan brukes til å levere tilpasset innhold og reklamer som vi betjener til kunder som har en oppførsel som indikerer at de kan være interesserte i et bestemt emneområde.

PDP kan bruke sporing til å reklamere eller opprette målgrupper for videresalg av brukere basert på deres oppførsel/besøk og deres bruk av Tjenestene våre. PDP kan også vise disse brukerne tilpassede annonser basert på brukerkonfigurerte innstillinger og preferanser, affiniteter/interesser og geografiske plasseringer. PDP deler bare data gjennom tredjeparts leverandørsporinger som Google Analytics. Hvis og når vi reklamerer til brukere, kan du velge bort dette ved å klikke på Velg Bort-avmerkingsboksen. PDP kan bruke kunders data og informasjon som ikke er personlig identifiserbare for å rette inn tilpassede annonser til kunder gjennom tredjeparts annonseringsplattformer. PDP kan dele kunders data og informasjon som ikke er personlig identifiserbare med tredjeparter for å utføre tjenester (annonsering) på våre vegne.

PDP selger ikke, låner eller leier ut kunders data eller informasjon som ikke er personlig identifiserbar til tredjeparter. Kunders data og informasjon som ikke er personlig identifiserbar kan overføres til en tiltrodd tredjepartsleverandør av PDP for å endre, oppdatere eller oppgradere Tjenestene. I tillegg kan PDP bruke denne dataen og informasjonen til å hjelpe oss med å utføre statistiske analyser og for å levere og forbedre Tjenestene.

PDP kan avsløre kundeinformasjon som vi samler inn når det kreves av oss, eller hvis vi mener det er fornuftig å overholde loven (f.eks. en lovlig stevning, ordre eller rettskjennelse); for å håndheve eller bruke denne personvernerklæringen eller våre andre retningslinjer eller avtaler; for å starte, overgi, fakturere og samle inn for summer som skyldes til oss; for å beskytte brukerne våres rettigheter, eiendom eller sikkerhet; for å beskytte brukerne våre fra bedragersk, fornærmende eller ulovlig bruk av Tjenestene; eller hvis vi tror at en nødssituasjon som involverer fare for dødsfall eller seriøse personskader krever eller rettferdiggjør avsløring av kunders data og opplysninger.

Vi kan overføre informasjon og data om kundene våre og annen kundeinformasjon som ikke er personlig identifiserbar til tredjeparter, og dette innholdet kan også avsløres som del av en sammenslåing, overtagelse, lånefinansiering, salg av selskapsaktiva, samt ved en insolvens, konkurs eller overtagelse av midlertidig bobestyrer, der denne informasjonen blir overført til tredjeparter som del av PDPs forretningsaktiva. Dersom dette skulle skje, vil vi prøve å varsle deg, men du har ikke rett på å stoppe en slik overføring.

C. Sikring av informasjonen din

Du er ansvarlig for å passe på og forhindre uautorisert tilgang til informasjonen og innhold du bruker for å få tilgang til Tjenestene våre, inkludert passord til datamaskinen og spillkonsollen din. Du godtar at du ikke skal avsløre passord til tredjeparter, og at du er ansvarlig for aktiviteter ved bruk av kontoen din, uavhengig av hvem som autoriserte denne aktiviteten. Varsle PDP umiddelbart om uautorisert bruk av kontoen din.

PDP sikrer kunders personopplysninger fra uautorisert tilgang, bruk eller avsløring. I tillegg sikrer PDP slik data og informasjon som du gir på dataservere i et kontrollert og sikker miljø, beskyttet fra uautorisert tilgang, bruk eller avsløring. Vi tar sikkerheten svært alvorlig, og mens vi ikke kan garantere med 100 % sikkerhet at informasjonen din er beskyttet mot uautorisert tilgang, mener vi at våre sikkerhetstiltak er tilstrekkelige, og vi informerer deg dersom det har skulle oppstå et brudd på sikkerheten vår som leder til uautorisert tilgang til personopplysningene dine.

D. Endringer på personvernerklæringen

PDP kan korrigere denne personvernerklæringen og lisensavtalen for sluttbrukere til enhver tid uten å varsle deg på forhånd. Disse endringene trer i kraft datoen den nye personvernerklæringen legges ut, og gjelder alle som bruker Tjenestene og nettsidene våre, fra og med datoen som endringene ble lagt ut på. Ved å fortsette å bruke Tjenestene eller PDP-nettsiden etter disse endringene har blitt lagt ut, samtykker du til den fornyede personvernerklæringen. Vi oppfordrer deg dermed til å gå gjennom denne personvernerklæringen regelmessig etter endringer eller oppdateringer.

E. PDPs kontaktinformasjon

PDP tar gjerne i mot kommentarer vedrørende denne personvernerklæringen. Kontakt PDPs kundeservice-avdeling ved å bruke «Slik kontakter du oss»-koblingen på www.pdp.com. Du kan finne mer informasjon og gå gjennom de fullstendige vilkårene, betingelsene og restriksjonene som regulerer Tjenestene og bruken din av Tjenestene ved å gå gjennom lisensavtalen vår for sluttbrukere.

Effektiv dato: 27. feb, 2018