Skip to content

Free Shipping On All US Domestic Orders Above $50*

Tietosuojaselosteen

Henkilötietojasi suojaaminen on meille erittäin tärkeää. Tämä Tietosuojaseloste koskee kaikkia Afterglow Configuration App tuotteiden, palvelujen ja ohjelmien käyttöä (yhdessä "Palvelut"), jotka Performance Designed Products LLC (”PDP”) on tuottanut. Käyttämällä Palveluja annat suostumuksesi tietojen käsitettelyyn tämän sopimuksen ja Käyttäjälisenssisopimuksen kuvaamalla tavalla. Jos et hyväksy tätä Tietosuojaselostetta kokonaisuudessaan, niin ÄLÄ lataa, ja/tai käytä Palvelujamme tai LOPETA Palvelujemme käyttö.

Englanninkielinen Tietosuojaseloste (Privacy Policy) on virallinen PDP´n ilmoitus sen tietosuojaehdoista Afterglow Configuration App-ohjelman osalta. Siinä tapauksessa, että englanninkielisen ja muulle kielelle käännetyn Tietosuojaselosteen välillä on eriävyyksiä, englanninkielinen Tietosuojaseloste on hallitseva.

A. Minkä tyyppistä tietoa keräämme

PDP ei kerää mitään henkilökohtaisesti tunnistettavaa tietoa sinusta. PDP kerää yhteenkoottua asiakastietoa ja ei-henkilökohtaisesti tunnistettavaa tietoa käyttäjistään, kuten tunnistustietoa paikasta, josta tai jossa käytät Xbox-konsolia ta PC-tietokonetta. PDP varaa oikeuden tuhota Palvelujen käyttäjien asiakastietoa tai yhteenkoottua asiakastietoa koska tahansa.

PDP myös automaattisesti kerää Xbox-konsolisi tai PC-tietokoneesi teknistä ja ohjelmatietoa kuten IP-osoitteesi, verkon käyttöpäivät ja -ajat, sekä dataa ja tietoa liittyen Xbox Controller´in asetuksiin, kuten prismavärivaloihin, värinän voimakkuuteen, ääniasetuksiin, monitoimintokiekon määrityksiin, ja asiakasvalinnaisiin käyttäjäprofiileihin. Tätä tietoa PDP käyttää tuottaakseen ja tarjotakseen Palveluja, ylläpitääkseen Palvelujen tasoa, ja tuottaakseen yleisiä tilastoja Palvelujen käytöstä. PDP voi myös kerätä ei-tunnistettavaa asiakastietoa ja dataa, joka koskee käyttäjävalintoja ja tuotteen asetuksia, tarkoituksiin, kuten tulevaisuuden tuotteiden kehittäminen, markkinointi, asiakaspalvelu ja muut näihin liittyviin tarkoitukset.

B. Miten käyttämme tietojasi

PDP kerää ja käyttää asiakkaan ei-henkilökohtaisesti tunnistettavaa dataa ja tietoa ja yhteenkoottua tietoa toimittaakseen sinulle Palveluja.

PDP ei myy, vuokraa tai leasaa sen asiakkaan ei-henkilökohtaisesti tunnistettavaa dataa ja tietoa kolmansille osapuolille. Sinun ei-henkilökohtaisesti tunnistettavaa dataa ja tietoa voidaan siirtää luotettavalle kolmantena osapuolena olevalle PDP´n tuotteiden tai palvelujen toimittajalle Palvelujen muokkaamiseksi, päivitykseksi, tai parantamiseksi. Lisäksi PDP voi käyttää tätä dataa ja tietoa auttaakseen tekemään tilastollista analyysiä sekä tuottaakseen ja parantaakseen Palveluja.

PDP seuraa, mitä valikkoja ja sivuja asiakkaamme käyttävävät Ohjelmassamme, jotta voimme määrittää, mitkä Palvelut ovat suosituimmat. PDP myös seuraa joka käyttökertaan kulutettua aikaa ja milloin käyttäjä aloittaa ja lopettaa Palvelujen käytön ja sitä, tekeekö käyttäjä tämän Xbox´in vai PC-tietokoneen kautta. Tätä dataa voidaan käyttää yksilöidyn sisällön toimittamiseen ja mainontaan hallinnoimassamme ohjelmassa käyttäjille, joiden toiminta osoittaa kiinnostuksen tiettyyn kohteeseen.

PDP voi käyttää seurantaa mainostaakseen tai luodakseen uudelleenmarkkinointiyleisön perustuen käyttäjän toimintaan/käynteihin ja ohjelmamme käyttöön. PDP voi myös kohdistaa yksilöityä mainontaa perustuen käyttäjän asetuksiin, valintoihin, liitäntöihin/kiinnostuksiin, ja maantieteellisiin sijainteihin. PDP jakaa dataa vain kolmasosapuolitoimittajien seurannan kautta, kuten Google Analytics. Jos ja kun me mainostamme käyttäjille, voit jättäytyä pois klikkaamalla Jättäydy Pois-valikkoa ja Ohjelma keskeyttää kaiken mainonnan sinulle. PDP voi käyttää asiakkaan ei-henkilökohtaisesti tunnistettavaa dataa ja tietoa kohdistaakseen asiakkaille yksilöityä mainontaa kolmannen osapuolen mainonnan palvelualustalta. PDP voi jakaa asiakkaan ei-henkilökohtaisesti tunnistettavaa dataa ja tietoa kolmansien osapuolien kanssa, jotka toimittavat palveluja (mainonta) meidän puolesta.

PDP voi luovuttaa asiakkaan ei-henkilökohtaisesti tunnistettavaa dataa ja kaikkea muuta asiakastietoa, jota keräämme, silloin kun me uskomme sen olevan suotavaa lain vaatimuksien täyttämiseksi (esim. todistajan haaste tai oikeuden määräys), valvoaksemme tai soveltaaksemme tätä Tietosuojasopimusta tai meidän muita käytäntöjä ja sopimuksia, panna alulle, esittää, laskuttaa ja periä meille maksettavia rahasummia, suojataksemme meidän ja käyttäjiemme oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta, suojataksemme käyttäjiämme petokselta, väärinkäyttävältä tai laittomalta Palvelujen käytöltä, tai jos me uskomme olevan hätätilanteen, jossa jonkun henkeen tai kehoon kohdistuva vaara oikeuttaa asiakasdatan ja -tiedon luovuttamisen.

Me voimme siirtää ei-henkilökohtaisesti tunnistettavaa dataa ja tietoa asiakkaitamme ja muuta asiakastietoa kolmansille osapuolille ja tämä sisältö voidaan myös luovuttaa osana sulautumista tai yritysostoa, velkarahoitusta, yrityksen omaisuuden myyntiä, ja myös jos yritys on vararikossa, konkurssissa, tai selvitystilassa ja tällainen tieto voidaan siirtää kolmansille osapuolille osana PDP´n liikeomaisuutta. Tällaisessa tilanteessa me saatamme yrittää ilmoittaa sinulle asiasta, mutta sinulla ei välttämättä ole oikeutta jättäytyä pois kyseisestä siirrosta.

C. Tietojesi turvaaminen

Sinä olet vastuussa suojaamaan käyttäjätiedot ja salasanan, jota käytät Palvelujen saantiin, ja estämään luvattoman käytön, sekä PC-tietokoneesi Xbox-konsolin salasanat. Sinä suostut olemaan antamatta salasanojasi millekään kolmannelle osapuolelle ja sinä olet vastuussa kaikesta tiliäsi ja käyttäjäprofiiliasi käyttävästä toiminnasta riippumatta siitä, oletko sen sallinut vai et.

PDP suojaa sinun ei-henkilökohtaisesti tunnistettavaa asiakasdataa ja -tietoa luvattomalta saannilta, käytöltä tai luovutukselta. Sen lisäksi PDP suojaa antamasi tiedon tietokonepalvelimilla kontrolloidussa ja turvatussa ympäristössä, ja suojattuna luvattomalta saannilta, käytöltä tai luovutukselta. Me otamme turvallisuuden erittäin vakavasti, ja vaikka emme pysty takaamaan 100% varmuudella, että tietosi on suojattu luvattomalta saannilta, uskomme, että turvatoimenpiteemme ovat riittävät ja me tulemme sinulle ilmoittamaan, jos tietoturvamme on murrettu tavalla, joka johtaa luvattomaan pääsyyn sinun ei-henkilökohtaisesti tunnistettavaan tietoon.

D. Tietosuojaselosteen muutokset

PDP pidättää oikeuden muuttaa tämän Tietosuojaselosteen ja Loppukäyttäjän Lisenssisopimuksen ehtoja koska tahansa ja ilman ilmoitusta sinulle etukäteen, ja me tulemme aina laittamaan linkin viimeisimpään versioon Ohjelmastamme. Nuo muutokset tulevat voimaan sinä päivänä, kun uusi Tietosuojaseloste on julkaistu ja tulee koskemaan jokaista ja kaikkia Palvelujemme käyttäjiä julkaisupäivästä lähtien. Tästä syystä me rohkaisemme sinua tarkistamaan tämän Tietosuojaselosteen sisällön mahdollisten muutosten ja päivityksien suhteen säännöllisesti.

E. PDP yhteystiedot

PDP ottaa mielellään vastaan kommenttisi koskien tätä Tietosuojaselostetta. Ota yhtey PDP’s Asiakaspalveluosastolle seuraavissa numeroissa riippuen, missä maassa asut tai käy sivulla http://support.pdp.com asiakkaille ja henkilöille Pohjoisamerikan ulkopuolella.

1-800-331-3844 – YHDYSVALLAT
+442036957905 - ISO-BRITANNIA
+35316917575 - IRLANTI
+494087408688 - SAKSA
+390294753553 - ITALIA
+31208080923 - ALANKOMAAT
+34911982897 – ESPANJA
+33184886234 - RANSKA

Lisätietoja saadaksesi ja lukeaksesi ehdot, säännöt ja rajoitukset kokonaisuudessaan koskien Palveluja ja sinun Palvelujen käyttöä, lue myös meidän Loppukäyttäjän Lisenssisopimus.